Ford Mustang idag

Ford Mustang har idag funnits på bilmarknaden i över 50 år. På många sätt har den idag blivit den största klassikern bland bilar och en av få modeller som lever vidare år efter år. Det är till stor del tack vara att Ford hela tiden har lyckats uppdatera modellen och gjort den modern samtidigt som de har lyckats bevara de klassiska i modellen.

Många entusiaster har givetvis den första modellen som sin favorit, men när det lanseras en ny modell är det alltid stor uppståndelse och de granskas med hårda ögon.

Den modell som kom ut 2015 fick mycket bra kritik eftersom Ford än en gång hittat känslan från klassikern som kom ut redan 1964.

Mycket av det kan ha att göra med att marknaden idag gör att motorerna kan vara mindre och att mycket på bilarna blir mer elektriskt.

Ford har ändå inte sparat på krafterna när det kommer till Mustangen och modellen som kom ut 2015 bjuder bland annat på en V8:a med 450 hk. Det kan kännas mastigt för många att köra iväg med en kraftig motor och manuell växellåda med sex steg. Samtidigt är det mycket av charmen med en bil som Mustang. Det ska vara mycket. Modellen har genom åren genomgått många uppgraderingar och förändringar som finns i den här lilla serien artiklar som handlar om Mustang.

Mustang har redan nya modeller på gång att utvecklas och som kommer inom några år. Förhoppningsvis är det en modell av bil som lever kvar i många år framöver och att många fler modeller kommer ut på marknaden.